foto papierwerk

Nieuws Tips

CAO verworvenheden blokkeren mobiliteit ouderen

Het lijkt mij NU het moment om vernieuwend te kijken naar de huidige CAO afspraken. Salarissystemen oplopend naar leeftijd en de huidige pensioensystemen met leeftijdsstaffels blokkeren de arbeidsmobiliteit van ouderen.

Lees meer...

Hier krijg je inzicht in rendement ...

 

 

BUREAU BAARDA
Toonaangevend adviesbureau op het gebied van o.a. beloningsmanagement, talentontwikkeling. Vormde mede mijn beeld over functie- en menswaardering.

EMJEE
Eigenzinnige grafische vormgeving. Deskundig, flexibel en inspirerend om mee te werken. Samen met Emjee is mijn huisstijl tot stand gekomen.

EMOVEMENTS
Henrieke van Dam (zus van), haptonomisch coach en trainer zet Mens en Organisatie in beweging. Twijfel je over mijn onafhankelijkheid? Er zijn ruim voldoende onafhankelijke referenties beschikbaar ;-)

NETSOLID
Hosting, serverbeheer, Joomla webhosting en beheer. Verzorgde de template van deze website die ik naar eigen inzicht kan inrichten en bewerken. Servers geplaatst, IT advies, steun en toeverlaat. 

RAYMOND HUISMAN
Kerngeoriënteerde coaching en training. Al jaren m'n 'life coach' bij het stellen van doelen en het bewandelen van m'n levenspad.

VAN ELST HR
Wij delen kennis, werken regelmatig samen en hebben intervisie bijeenkomsten rondom actuele thema's. 

TED
Inspirerende sprekers met vernieuwende ideeën en een eigen visie.

VAN DAM HORSES
Al generaties lang, de grote passie van mijn familie; het fokken van sportpaarden geschikt voor internationaal niveau.

WTOP
Biedt een geïntegreerd personeels- en salarissysteem dat zowel geschikt is voor het MKB als voor 1000+ organisaties. De service is betrouwbaar, persoonlijk en flexibel. 

 

 

PENSIOENEN

Lees Het Nieuwe Werken aan je pensioen van Sjaak Zonneveld om meer inzicht te krijgen in jou en je pensioen www.nieuwpensioen.nu

Volg Pieter Marres bijv. op twitter https://twitter.com/#!/pietermarres. Innovatieve actuaris met passie. Gewerkt in Chili en ervaring met het vernieuwende pensioensysteem aldaar. 

Een korte impressie van de pensioensystematiek in Chili http://www.josepinera.com/josepinera/Jp_ABC_Revolucion_pension_hol.htm.

Volg Martin Pikaart op twitter https://twitter.com/#!/martinpikaart en lees zijn verhelderende boek 'de pensioen mythe' http://www.pensioenmythe.nl/ 

 

 

 

 

 

 
 

Design by : Emjee.com / NetSolid